Cordial Hotel

Boek hier uw kamer

Cordial Hotel

Cordial Hotel & Bar City Centre zijn gesitueerd in hartje Amsterdam. U kunt alle belangrijke toeristische attracties lopend bereiken en u kunt genieten van een gratis ontbijt. De kamers zijn eenvoudig en hebben een eigen badkamer en gratis toegang tot internet. ’s Ochtends staat er een gratis ontbijt voor u klaar. Maak een wandeling richting de Dam of breng een bezoek aan de beroemde bloemenmarkt. U kunt ook gaan winkelen of een rondvaart maken door de grachten. Het Centraal Station ligt op minder dan een kwartier lopen

Kamers

Budget Single Room 100

Aantal personen 1

Budget Single Room 100

Single Deluxe

Beschrijving

De Single Deluxe kamer is perfect voor één persoon. De kamer is voorzien van airconditioning, bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

De Single Deluxe kamer is geschikt voor maximaal een persoon.

Aantal personen 1

Single Deluxe

Small Double

Beschrijving

De Small Double kamer heeft een tweepersoonsbed. De kamer is voorzien van airconditioning, bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

De Small Double kamer is geschikt voor maximaal twee personen.

Aantal personen 2

Small Double

Twin Deluxe

Beschrijving

De Twin Deluxe kamer heeft twee eenpersoonsbedden. De kamer is voorzien van airconditioning, bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

De Twin Deluxe kamer is geschikt voor maximaal twee personen.

Aantal personen 2

Twin Deluxe

Double Deluxe met sofa

Beschrijving

De Double Deluxe met sofa kamer heeft een tweepersoonsbed en een sofa. De kamer is voorzien van airconditioning, bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

De Familie Triple kamer is geschikt voor maximaal drie personen.

Aantal personen 3

Double Deluxe met sofa

Beoordelingen

Contact

Cordial Hotel

Boek hier uw kamer

Rokin 62-64 , 1012 KW , Amsterdam, Nederland
reception@cordialhotel.nl, fax: +31.20 623 57 44


tel: +31.20 626 44 11 BEL ONS!