Cordial Hotel

Boek hier uw kamer

Cordial Hotel

Historic and lively Amsterdam

Cordial Hotel & Bar City Centre zijn gesitueerd in hartje Amsterdam. U kunt alle belangrijke toeristische attracties lopend bereiken en u kunt genieten van een gratis ontbijt. De kamers zijn eenvoudig en hebben een eigen badkamer en gratis toegang tot internet. ’s Ochtends staat er een gratis ontbijt voor u klaar. Maak een wandeling richting de Dam of breng een bezoek aan de beroemde bloemenmarkt. U kunt ook gaan winkelen of een rondvaart maken door de grachten. Het Centraal Station ligt op minder dan een kwartier lopen.

Wij doen het harde werk voor u. We willen ervoor zorgen dat uw reis een avontuur wordt! Daarom kunnen tickets voor cruises, excursies en musea door ons worden geregeld, ook met korting! Stadsfietsverhuur en plaatselijk vervoer kunnen ook worden geregeld door contact met ons op te nemen.

Kamers

Budget Single Room

Beschrijving

De Single kamer is perfect voor één persoon. De kamer is voorzien van airconditioning, bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

De Single Deluxe kamer is geschikt voor maximaal een persoon.

Aantal personen 1

Budget Single Room

Single Deluxe

Beschrijving

De Single Deluxe kamer is perfect voor één persoon. De kamer is voorzien van airconditioning, bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

De Single Deluxe kamer is geschikt voor maximaal een persoon.

Aantal personen 1

Single Deluxe

Small Double

Beschrijving

De Small Double kamer heeft een tweepersoonsbed. De kamer is voorzien van airconditioning, bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

De Small Double kamer is geschikt voor maximaal twee personen.

Aantal personen 2

Small Double

Twin Deluxe

Beschrijving

De Twin Deluxe kamer heeft twee eenpersoonsbedden. De kamer is voorzien van airconditioning, bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

De Twin Deluxe kamer is geschikt voor maximaal twee personen.

Aantal personen 2

Twin Deluxe

Double Deluxe met sofa

Beschrijving

De Double Deluxe met sofa kamer heeft een tweepersoonsbed en een sofa. De kamer is voorzien van airconditioning, bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

De Familie Triple kamer is geschikt voor maximaal drie personen.

Aantal personen 3

Double Deluxe met sofa

Beoordelingen

Contact

Cordial Hotel

Boek hier uw kamer

Rokin 62-64 , 1012 KW , Amsterdam, Nederland
reception@cordialhotel.nl, fax: +31.20 623 57 44


tel: +31.20 626 44 11 BEL ONS!